Reinventar-se, no és una opció, és necessari.

GentesJoaquinReyesEl dia 1 de juny, al saló BizBarcelona, Joaquín Reyes ens parlava de “reinventar-se”. A les 12 h a la sala Passió, després del Mikah.

No va deixar indiferent a ningú de la sala.

Amb una sala plena de gom a gom, Joaquim, va aparèixer a l’escenari amb actitud tranquil·la. El contingut prometia: fill de funcionaris es va presentar com un còmic per accident doncs la seva veritable vocació i formació era en belles arts.

El fet d’estar en el lloc adequat en el moment just el va catapultar cap al món de la televisió on va tenir molt bona acollida tot i centrar-se en un públic minoritari a causa dels continguts de les seves col·laboracions en “Enjuto Mojamuto2, “La hora Chanante”, “Muchachada Nui”…

Aquell fet el va canviar la vida, va passar de ser editor a còmic.

I fins aquí va ser la seva assertivitat en la missió que li havien encomanat. Reyes a causa de problemes amb l’equip informàtic i una falta de visió de quina era la seva missió, no va estar a l’altura de les expectatives.

En definitiva no va ser una bona ponència però va deixar alguns missatges: Les oportunitats estan, depèn de cada persona, per aprofitar-les i reconduir cap on creu.

Anna

 

Autor: Baltasar Santos

Licenciado en Psicología, post grado en mediación, y máster en psicología forense. Curioso y en constante aprendizaje. Me encanta impartir clases, las TIC, pero sobretodo soy un apasionado de las personas. y disfruto aplicando psicología y formación para el desarrollo de personas y organizaciones. Desde 2019 tengo la responsabilidad de gestionar como regidor del Ayuntamiento de El Vendrell, los recursos humanos, la hacienda, secretaría, contratación y los departamenos de empadronament i Servei d'atenció al ciutadà.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s