Noves vies d’emprenedoria al segle XXI: de Silicon Valley a la venda directa.

images

 

Herbalife es una oportunitat de negoci que ofereix l’oportunitat de decidir el temps i el nivell de compromís que desitja dedicar al seu negoci independent. Podrà triar on i quan treballar, i definir l’estructura del seu negoci. El gran avantatge de Herbalife: vostè és qui decideix.

És pot confiar en Herbalife, sabent que compta amb el respatller d’una reeixida empresa internacional en cada pas del camí.

És realment senzill començar i no es necessitarà cap tipus d’experiència o formació prèvia. Un Distribuïdor Independent es qui ensenyarà tot el que necessita saber, i continuarà guiant i recolzant per ajudar a fer créixer el negoci.

 

Garantia d’uns Valors d’Or

Baix Cost d’Iniciació
No es requereix cap compra mínima, a més, el Paquet de Membre Herbalife té un cost molt baix.
No és necessari comprar cap eina de vendes o de negoci per començar o per triomfar com a Membre de Herbalife.

Garantia de Reemborsament
Existeix una garantia de reemborsament total del Paquet de Membre Herbalife si es cancel·la per qualsevol motiu en els primers 90 dies.
Existeix una garantia de reemborsament del 100% dels productes comprats, més els costos de l’enviament en retornar aquells que no es van arribar a vendre, si es cancel·la per qualsevol motiu abans de 12 mesos.

Informació Prèvia sobre l’Oportunitat de Negoci
Ofereixen a possibles Membres de Herbalife informació clara, precisa i puntual sobre els ingressos potencials a través de la seva Declaració de Compensació Mitjana.

Reconeixement per Escrit
Requereixen als nous Membres de Herbalife que acceptin per escrit que coneixen cadascuna de les Garanties dels nostres Valors d’Or abans que la Sol·licitud de Membre sigui acceptada.

Directrius Importants per a les Afirmacions sobre Productes i Oportunitat de Negoci
Defineixen clarament els beneficis de cada producte i la seva manera d’ocupació directament en l’etiqueta del producte amb la finalitat de que s’utilitzi el producte apropiat de forma correcta per obtenir el millor resultat.
Afirmacions aprovades dels productes i informació més detallada dels mateixos estan disponibles en el Fullet de Productes que conté el Paquet de Membre Herbalife, en un altre material de Literatura i a la Web es.myherbalife.com.
Ofereixen expectatives reals quant a l’oportunitat de negoci i l’esforç necessari per tenir èxit en tots els nivells.

Elisabet.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s