Joaquin Reyes – Reinventar-se, no és una opció, és necessari.

joaquin-reyes-545x296

Joaquin Reyes és conegut perquè ha creat, dirigit i interpretat programes de televisió molt populars. La seva trajectòria professional està marcada per grans dosis de creativitat, fet que li ha permès desenvolupar un segell personal en el món de la comèdia contemporània. En l’actualitat és un gran artista, consagrat gràcies a les seves diverses facetes creatives.

Mestre de l’humor absurd, actor i dibuixant, Joaquín Reyes es va donar a conèixer en 2001 fent monòlegs per al programa ‘Central de Còmics’, de Paramount Comedy.
Abans, va estudiar Belles arts a la Universitat de Castella-la Manxa, on va conèixer a Raúl Cims, Julián López i Ernesto Sevilla. Però hi ha una faceta més oculta que com ell mateix confessa, una de les que més li apassiona, la il·lustració. És autor de bastants obres en la seva carrera com a il·lustrador.
En la xerrada desgrana bastants dels treballs que ha anat realitzant al llarg dels últims anys.

Joaquín comenta que la seva trajectòria com a còmic ha eclipsat totalment a la de dibuixant, però que aquesta última li encanta perquè és un art que depèn gairebé exclusivament d’un mateix. Ell volia ser il·lustrador i viure de dibuixar. El de ser còmic ha estat una sort, i realment tampoc era una cosa que li costés molt fer, i li encanta dedicar-se a l’humor. Però el que volia era dibuixar.

Reinventar-se professionalment no és ‘fer cursos’, és triar un camí, canviar l’estil de vida, aprendre competències transversals i especialitzar-se. Hi ha diverses formes de reinventar-se. Qualsevol moment és bo per reinventar-se.

 

Elisabet.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s