Claus de la gestió comercial per a ‘dummies’

Des del primer minut Sr. Albert Iglesias va anar presentant i desenvolupant cada punt de la seva xerrada amb claredat i assertivitat en l’exposició i resolució.

En la seva presentació vaig valorar molt positivament que tinguis en compte els errors com ara: que la il·lusió desmesurada no sempre és un aliat. Que cal tenir en compte, que és el mercat el que decideix i tenir la fortalesa d’acabar amb el projecte sí simplement no va.

Aquests temes no són el més agradables per un emprenedor, però són realistes i cal valorar cada tema que pot ser una barrera el dia de demà per estar preparat i saber com afrontar.

Va donar moltes pautes i claus per saber afrontar una relació comercial de la forma correcta i natural. Que de fet no deixa de ser la de tenir una relació cordial, educada i respectuosa front a una altre persona o representant amb les necessitats per les que a sorgit visita.

Una presentació molt dinàmica, clara i sense embuts.

Anna

Autor: Baltasar Santos

Licenciado en Psicología, post grado en mediación, y máster en psicología forense. Curioso y en constante aprendizaje. Me encanta impartir clases, las TIC, pero sobretodo soy un apasionado de las personas. y disfruto aplicando psicología y formación para el desarrollo de personas y organizaciones. Desde 2019 tengo la responsabilidad de gestionar como regidor del Ayuntamiento de El Vendrell, los recursos humanos, la hacienda, secretaría, contratación y los departamenos de empadronament i Servei d'atenció al ciutadà.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s