Interessant xerrada sobre els 4 passos

Ahir dia 1 de Juny, es va estrenar el saló de BIZBARCELONA, saló per a emprenedors i petites i mitjanes empreses que volguèssin consell, financiació o sencillament una petita empemta, per a crear o millorar el seu negoci.

Una de les conferencies a la que vaig assistir i vaig trobar molt útil, va ser l’anomenada “4 passos per accelerar la posads en marxa del teu projecte”. En aquesta xerrada, realitzada per dos bons comunicadors:

Xavier Almar
– Barcelona Activa
Barcelona – España
Marti Foz
– Barcelona Activa
Barcelona – España

s’explicava de forma curta i efectiva, quins són els 4 passos pels que ens hem de regir a a l’hora de promocionar bé el nostre negoci i fer que aquest projecte nostre de vendre un producte o servei, sigui, si més no, eficaç.

El primer pas que van explicar era, precisament sobre aquesta mateixa eina mediàtica, WordPress, de la que ens van dir que era la seva plataforma preferida per crear una web sencilla i gratuita per a començar a donar-nos a conèixer a internet, com a professional o com a empresa. WordPress no només serveix per donar una imatge treballada o maca, si no que té moltes més eines útils per a conectar el nostre “sitio” amb altres pàgines web o de reds socials i en el que disposem d’eines avançades com pluggins i avançades, per a donar aconseguir acabats més complet (col·locació de mosaïcs de fotos, de vídeos, d’animacions gif.).
Google-Trends-logoEl següent pas feia referència al posicionament de la nostra empresa a Google, utilitzant paraules clau (keywords). Per portar aixó amb èxit, els dos ponents, van donar-nos a conèixer l’aplicació de Google – Google Trends-, aplicació molt útil per conèixer quines han estat les paraules claus que més ressò han tingut i tenen en el cercador. Això permet al possible creador d’un anunci o a l’hora de promocionar la nostra empresa, saber quines paraules claus exactes utilitzar per a que les “aranyes” de Google i els usuaris ens trobin ràpid. Logo MailchimpEls següent pas que van explicar, va ser el de fer el procès de mailing a travès de la app MailChimp (amb un imagotip i estètica molt divertida) . Aquesta app és molt sencilla i funcional i ens permet crear mails casi com si fòssin posts (publicacions o articles) que després podem reenviar a totes les adresses de correu a la vegada (entre altres coses que ens permet) i també guardar llistes diferents amb les adresses de correu que volguem. Eina molt molt útil per portar un control (aprox.) de l’arribada que tindrem a la gent i si aquesta arribada es traudirà en possible client (fidel). Una vegada ja tenim feta aquesta estimació, podem portar a terme accions de fidelització de clients a travès per ex. de tenir-los ben informats de novedats i aspectes d’interès sobre la nostra activitat enviant-lis Newsletters.adwords-logoTot seguit, ens van ensenyar una altre eina de Google coneguda com a Google Adwords que bàsicament serveix per posicionar bé la teva pàgina web o anunci al cercador. Aquí van entrar en termes de posicionament SEO (gratuït i a travès de la visibilitat de les paraules clau que utilitzem) i SEM, però van desenvolupar més el SEM, que és el tipus de posicionament de pagament que ofereix el propi Google. Per a què serveix Adwords concretament, doncs per poder relaitzar una correcta estratègia de posicionament SEM sobretot, a travès d’unes audiències i la forma de pagament tipus subasta. Entres a una subasta per cada click al teu anunci (cada click valdrà X €) això és lo que entres a subasta fent puixes, ajudan-te de Google, el que et farà recomanacions sobre el preu amb el que hauries de puixar. Depenent del que estem disposats a pagar cada any, tindrem una buena millor o pitjor posició a Google (primera pàgina del cercador).

Xerrada útil i productiva.

 

Per: Andrea Yokota Tejedor – Disseny & Fotografía-.

Autor: ayktephoto

Fotógrafa freelance. Fotografía de modelo. " En busca de crear fotografías con alma" / " Sesiones con actitud" Contacto: ayktephoto@gmail.com / https://www.facebook.com/ayktephoto/

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s