Genera confiança i puja les vendes

como-aumentar-ventas-negocioEl ponent de la conferència va ser Sergi Mora, qui va explicar les tècniques bàsiques per augmentar les vendes.

El primer punt de la confèrencia va ser tenir en compte la figura de venedor. Qui és l’encarregat/a de trobar persones que tinguin un desig concret, escoltar-lo, persuadir-lo i comprendre’l a fi de construïr una relació de confiança a llarg termini.

És molt important generar confiança personal (mostrant-se autèntics, honestos i un punt vulnerables i confiança professional (tenir experiencia en el sector i capacitat per resoldre problemes), crear credibilitat (saber explicar els problemes dels clients millor que ells) i tenir actitud.

Un altre punt clau va ser per què costa tant vendre?

En resposta va explicar que abans de vendre hem d’aprendre sobre els nostres clients: què volen?, què li funciona i què no?, què canviaria?  Així convertir-nos en experts, per generar credibilitat i confiança. I validar el nostre producte amb ells abans de crear-lo.

I per finalitzar va donar èmfasi en la planificació: Tant de l’agenda personal, planificant avui el dia de demà, com de les pròpies vendes, establint objectius accessibles i mesurables,  i tenint estratègies per optimitzar marges de benefici i reduir els costos fixos mesurables; això incrementarà el valor de la venda.

OPINIÒ PERSONAL: La conferència va ser amena, ens deixava uns segons per a reflexionar en parelles sobre els temes i preguntes que anava exposant. Els temes de què va tractar eren preguntes corrents que ens podrien sorgir a nosaltres com emprenedors.

MARTA C.

Autor: Baltasar Santos

Licenciado en Psicología, post grado en mediación, y máster en psicología forense. Curioso y en constante aprendizaje. Me encanta impartir clases, las TIC, pero sobretodo soy un apasionado de las personas. y disfruto aplicando psicología y formación para el desarrollo de personas y organizaciones. Desde 2019 tengo la responsabilidad de gestionar como regidor del Ayuntamiento de El Vendrell, los recursos humanos, la hacienda, secretaría, contratación y los departamenos de empadronament i Servei d'atenció al ciutadà.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s